OVER ONS

Het Kippetje - Petra en Filip

In 1999 starten Petra en Filip met Het Kippetje op de Steenweg in Alken. Oorspronkelijk enkel open in het weekend omdat we op weekdagen werkten als marktkramer bij Gevogelte Pierre en Nicole, de ouders van Petra.

We hebben ons vanaf het begin ingezet om kwalitatieve producten te gebruiken en zo veel mogelijk zelf te maken. Zo houden we controle op de smaak en kwaliteit van onze producten, kunnen we zo veel mogelijk allergenen vermijden en geeft ons de mogelijkheid om kort in te spelen op de wensen van onze klanten.

Na de pensionering van Pierre en Nicole besloten we om alle focus op de winkel te leggen. Na verbouwingen opende de uitgebreide winkel in 2004 ook op weekdagen.

We namen de beslissing om op woensdag en donderdag gesloten te blijven om werk en een groot gezin met 4 kinderen te kunnen combineren. We verkiezen ook een amicale omgang met en tussen onze medewerkers. Zo creëren we een familiale sfeer waarin wij ons allemaal het beste voelen.

In 2019 werd de winkel heringericht. Nieuwe kleuren, een nieuw logo en een uitgebreider assortiment zorgden voor een nieuwe dynamiek en inspiratie om er nog eens minstens 20 jaar bij te doen.
Openingsuren

MAANDAG & DINSDAG: 09.00 u – 18.00 u
WOENSDAG & DONDERDAG: GESLOTEN
VRIJDAG & ZATERDAG: 09.00 u – 18.00 u
ZONDAG: 09.00 u – 13.00 u